Preview Mode Links will not work in preview mode

Fårking Far - en podcast

Jun 26, 2021

Flemming Møldrup er far til Yoko på 13 år - og det foregår på "moderne deltid med svævende rammer". Men følelserne og farmandstankerne de fylder ham fuldtid.

Jeg blev glad og måske også lidt klogere på farmandslivet af min samtale med Flemming Moldrup - og nu er det din! God lyttelyst..

Vært & teknik:...


Jun 9, 2021

Sammen med kæreste Nikoline går designer Søren Le Schmidt en stor livsomvæltning i møde - for om præcis 24 timer bliver de forældre til 2 små tvillingedrenge.

Dagens afsnit handler om farmandsdrømme, børneværelser, tvillinger, gigantiske barnevogne, for små biler og kæmpe store forventninger og følelser!


May 26, 2021

Efter 4 sæsoner med snagen i andres familieliv - er det Mattias Hundebølls tur til at smage sin egen podcast-medicin. Og hvem bedre til at grille ham, end hans egen hustru: journalist Marie Plum?

Der bliver ikke lagt fingre imellem når der diskuteres barsel, kønsroller, skærmtid, institution og prioriteter..


May 13, 2021

Kært barn mange navne - Peter Aalbæk Jensen endnu flere. En mand som deler vandene og trækker overskrifter med alt hvad han mener og gør.

Der er 100% provokations-garanti når vi snakker om #metoo, faderskab, økologi, opdragelse, filmindustrien, skandaler og selvindsigt.

Vært & teknik: Mattias Hundebøll - Gæst:...


May 4, 2021

Hun er måske det største danske kvindeikon i det nye årtusind - med mange titler og superkræfter! Statsminister, partiforkvinde, mor, feminist, glastagsknuser og grundlæggende bare rimelig fucking fabulous.

Helle Thorning-Schmidt: "Mine børn har gjort mig mere woke, mere tolerant og mere åben. Jeg lærer hver dag...