Preview Mode Links will not work in preview mode

Fårking Far - en podcast

Nov 26, 2019

Da Johannes og hans hustru Rebekka Maria gik og ventede deres første barn, fik de dét opkald, som alle forældre går og frygter - midt i boblen af lykke og forventningsglæde.

I dette afsnit af Fårking Far handler det om nogle af de store valg, som følger med, når man bliver forældre. Om at alle liv er lige meget...


Nov 19, 2019

Vi kender Asger Aamund som en af Danmarks mest markante erhvervsfolk. Men han er også både far, farfar, morfar og papfar. Og heldigvis - så er han heller ikke bange for at sige hvad han fx mener om den moderne bløde mand, ordentlig børneopdragelse, stærke kvinder med bukserne på og hvorfor ingen mænd med respekt...


Nov 13, 2019

Hvordan omstiller man sig fra et adrenalinsusende drengerøvs-liv, med smag for snowboard, bungee jump og windsurfing – til pludselig at blive far med alt hvad der dertil hører af ting, som starter med bogstavet H? (hustru, hus, have, hund, osv.)
I dette afsnit fortæller Joakim Ingversen om at finde Sofie,...


Nov 5, 2019

Søren Rasted er selvvalgt single-far til 2 teenage-børn og har kongerigets mest smittende latter. Han er også manden bag både 90ernes værste frisure og største hit - og så knus elsker han, når hans børn de keder sig!

Denne uges Fårking Far er en inspirerende mand og hamrende godt selskab. - Så har jeg ikke...