Preview Mode Links will not work in preview mode

Fårking Far - en podcast

Dec 11, 2019

I 2013 vandt Anders Lindegaard det engelske mesterskab som målmand for Manchester United. Men da karrieren var på sin højeste tinde, tog han en beslutning, som har formet resten af hans liv og virkelighed.

For Anders følte sig meget mere som farmand end målmand, og har gang på gang valgt at prioritere sin søn...


Dec 4, 2019

I seks år kæmpede Pelle og Caroline for det, som de godt vidste var meningen med deres liv: at blive forældre. Og endelig en dag så ringede telefonen: Der var en lille pige i Sydafrika, som ventede på dem.

Pelle fortæller om sin inspirerende rejse fra natklubber & datingshows – og frem til at finde sin indre ro...


Nov 26, 2019

Da Johannes og hans hustru Rebekka Maria gik og ventede deres første barn, fik de dét opkald, som alle forældre går og frygter - midt i boblen af lykke og forventningsglæde.

I dette afsnit af Fårking Far handler det om nogle af de store valg, som følger med, når man bliver forældre. Om at alle liv er lige meget...


Nov 19, 2019

Vi kender Asger Aamund som en af Danmarks mest markante erhvervsfolk. Men han er også både far, farfar, morfar og papfar. Og heldigvis - så er han heller ikke bange for at sige hvad han fx mener om den moderne bløde mand, ordentlig børneopdragelse, stærke kvinder med bukserne på og hvorfor ingen mænd med respekt...


Nov 13, 2019

Hvordan omstiller man sig fra et adrenalinsusende drengerøvs-liv, med smag for snowboard, bungee jump og windsurfing – til pludselig at blive far med alt hvad der dertil hører af ting, som starter med bogstavet H? (hustru, hus, have, hund, osv.)
I dette afsnit fortæller Joakim Ingversen om at finde Sofie,...